Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt a fost în mod indiscutabil armăsarul de la gala Oscar. Actorul a frânt iar inimi ca acum 20-25 de ani. Iată cele 3 schimbări majore ale actorului de 57 de ani care și-a surprins fanii cu noul lui look. Dacă în ultimii doi ani, tensiunea provocată de lupta pentru custodia copiilor și-a pus amprenta pe chipul lui, în seara Oscarurilor, Pitt a întinerit.

Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani, a făcut senzație în seara Oscarurilor. El a anunțat câștigătoarea secțiunii de cea mai bună actriță într-un rol secundar, premiu care i-a revenit actriței sud-coreene Yuh-Jung Youn. Legendara actriță a recunoscut că a așteptat mult timp să îl întâlnească pe Pitt și că aproopierea de el o face să roșească și să simtă emoții puternice. Conform specialiștilor de la ”Entertainment Tonight” Pitt, care are o avere de 300 de milioane de dolari a apelat la stiliști pentru a arăta cu cel puțin 20 de ani mai tânăr. Actorul și-a lăsat iar plete, a tras de fiare în timpul perioadei în care a stat în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de COVID-19 și a scăpat ca prin farmec de riduri.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-armasarul-de-la-gala-oscar-iata-cele-3-schimbari-majore-ale-actorului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava