Brad Pitt știe, cu siguranță, cum să se comporte cu femeia iubită.
Potrivit showbizspy.com, actorul i-a cumpărat iubitei sale, Angelina Jolie, un lănțișor cu diamant, în valoare de 300,000 de dolari.

Angelina și Brad s-au revăzut weekend-ul trecut după ce au petrecut mai multe săptămâni departe unul de altul. Brad a fost în Telluride și Toronto la festivaluri de film, pentru a promova pelicula ’12 Years a Slave’, apoi în Anglia, unde a filmat pentru ‘Fury’. În tot acest timp, Angelina și copiii s-au aflat în Australia, acolo unde actrița a căutat locații pentru a filma ‘Unbroken’.

Potrivit sursei citate, Angelina și Brad s-au reîntâlnit în Hong Kong. După ce au rămas singuri, Brad au dus-o pe iubita lui la un magazin cu bijuterii luxoase de unde i-a cumpărat un lănțișor cu diamant, în valoare de 300.000 de dolari și, deasemenea, trei ceasuri, probabil la fel de scumpe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava