MOPAN Suceava

Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005, după un mariaj de cinci ani, însă aprecierea actorului pentru fosta sa soție a rămas intactă. Informații au ieșit la iveală ce arată că la aproape 15 ani după ce și-au spus ,,adio”, Brad i-a dăruit lui Aniston un cadou în valoare de peste 70 de milioane de euro. Fabulosul moment dintre cei doi foști soți a avut loc în 2019, chiar cu ocazia zilei de naștere a lui Jennifer Aniston, când actrița a împlinit vârsta de 50 de ani, potrivit click.ro.

Brad Pitt i-a oferit atunci fostei sale partenere un cadou ce a costat o sumă impresionantă, depășește 70 de milioane de euro. Este vorba chiar de vila enormă în care cei doi au locuit, în perioada mariajului. În 2019, la 15 ani ani de la divorț, locuința de lux era încă pe piață. Brad Pitt s-a gândit atunci să facă un gest de o generozitate ieșită din comun și să plătească suma de 79 de milioane de dolari pentru a-i dărui fostei sale soții casa pe care au împărtășit-o, în timpul căsniciei. Gestul lui Brad nu are de-a face doar cu dorința de a oferi un cadou extravagant, ci semnificația este mult mai profundă.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/brad-pitt-jennifer-aniston-cadou-70-milioane-636770.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava