MOPAN Suceava

Brad Pitt a spus că nu ar fi nimic ciudat dacă s-ar întâlni cu fosta sa soție Jennifer Aniston pe covorul roșu, pentru că sunt prieteni buni.

Starul din ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ a pășit pe covorul roșu imediat după vedeta din ‘Firends’, cu care a fost căsătorit între 2000 și 2005 și a spus că nu ar fi deloc ciudat dacă s-ar întâlni cu ea la petrecerea de după gala Oscar. „Nu mă incomodează să mă întâlnesc cu Jen, suntem prieten buni. Da.”, a spus Brad Pitt pentru Entertainment Tonight, potrivit contactmusic.com.

Mai mult, știe toată lumea că actorul – care s-a căsătorit cu Angelina Jolie după divorțul de Jennifer Aniston – a participat și la petrecerea dată de Jennifer cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, în februarie 2019.

Cât o privește pe Jennifer – care s-a despărțit de Justin Theroux în februarie 2018, după doi ani de căsnicie – a declarat anterior că a rămas în relații bune atât cu Brad cât și cu Justin. „Nu mă simt incomod. Chiar nu. Mariajele mele, au fost frumoase, din puctul meu de vedere. Iar atunci când au ajuns la final, s-a întâmplat în urma unei decizii pe care am făcut-o de comun acord pentru a fi fericiți, iar fericirea, uneori, nu se mai întâmplă în cadrul unor astfel de aranjamente cum sunt căsătoriile. Bineânțeles că au existat și hopuri, nu a fost fiecare moment fantastic, evident, dar la final, aceasta este singura noastră viață și nu ar trebui nimeni să se complacă în vreo situație urâtă, ori să simtă frică. Frica de a fi singur. Frica de a nu fi capabil de supraviețuire. Nimeni nu ar trebui să stea într-o căsnicie doar din frica de a-i face singurei sale vieți un deserviciu.”, a spus ea, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava