Sarbatoarea Muntelui 2019

Brad Pitt i-a cumpărat Angelinei Jolie – care a sărbătorit marți împlinirea a 38 de ani – cadou de ziua ei, o garderobă întreagă de haine noi și lenjerie intimă în valoare de 3000 de lire sterline, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: ”De când Angie și-a revenit după operație, ea și Brad se comportă ca un cuplu de adolescenți extrem de îndrăgostiți. Nu se pot abține să nu se alinte. A fost ziua ei marți și, pe lângă lenjerie, Brad a aranjat cu designerul francez Hedi Slimane, al casei Saint Laurent din Paris, să-i aleagă și o întreagă garderobă de haine noi. Angelina a fost emoționată până la lacrimi de cadourile pe care Brad i le-a făcut și de atenția pe care i-a acordat-o. Abia așteaptă să se căsătorească cu el vara aceasta.”

Brad, 49, a mărturisit chiar el că are și un cadou ‘mai deocheat’ pentru Angelina, la premiera noului său film, care avut loc marți, în Berlin. Întrebat dacă i-a cumpărat ceva soției sale cu ocazia zilei ei de naștere, el a declarat pentru Bild, potrivit sursei citate: ”Oh, este privat, foarte privat. Dar, pot să vă spun că este ceva ce are nevoie orice femeie, mamă și că este, ceva mai deocheat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava