Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai apreciaţi actori şi vânaţi burlaci actori de la Hollywood împlineşte vârsta de 56 de ani pe 18 decembrie. Cunoscut pentru roluri precum Ahile din Troia, domnul Smith sau moartea întruchipată în persoana carismaticului Joe Black, Brad Pitt se numără, cu siguranţă, printre cei despre care presa de peste Ocean a scris zeci de pagini de-a lungul timpului. Atât cariera fulminantă, cât şi scandalurile răsunătoare din viaţa personală au reprezentat un motiv pentru care Brad Pitt s-a aflat mereu în atenţia reporterilor, notează click.ro.

Brad Pitt, veşnicul burlac care a furat inima a sute de doamne şi domnişoare de pe întreg mapamondul prin rolurile pe care le-a interpretat, nu a avut o viaţă deloc uşoară. Deşi a cunoscut succesul pe plan profesional şi a devenit un actor foarte bine plătit şi căutat de regizori, nu a reuşit să îşi găsească împlinirea din punct de vedere personal. Având două divorţuri la activ şi fiind burlac la 56 de ani, Brad pare să nu se grăbească să se avânte din nou într-o relaşie. Mai mult decât atât a negat faptul că ar fi format un cuplu alături de oricare dintre femeile alături de care a fost surprins, în diferite ipostaze, în ultimii trei ani, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-implineste-56-de-ani-povestea-actorului-de-oscar-dar-si-vesnicului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava