Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt, 56 de ani, îi ia apărarea iubitei lui Nicole Poturalsky, de 27 de ani. Aceasta a postat afirmația ”oamenii fericiți nu urăsc” pe contul ei de Instagram și Angelina Jolie ”a luat-o personal”. Imediat, actorul a sărit în apărarea lui Nicole spunând că este o persoană pozitivă și că nu a vrut să jignească pe nimeni spunând un adevăr, informează US Weekly, potrivit click.ro.

Brad Pitt (56 de ani) şi-a găsit iubită nouă, iar la finele lunii august a fost cu ea la castelul Miraval, din sudul Franței pe care îl deține încă împreună cu Angelina Jolie. Brad și Angelina sunt în plin proces de divorț și își dispută în instanță custodia celor șase copii ai lor. Frumoasa germancă de 27 de ani, Nicole Poturalsky este la rândul ei măritată cu un patron de restaurante, dar susține că are un ”mariaj deschis” și că soțul ei nu are nimic împotriva relației cu Brad, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-isi-apara-noua-iubita-fata-angelinei-actorul-de-56-de-ani-mai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava