Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt continuă să ne uimească. Celebrul actor de la Hollywood ne arată că viața poate fi mereu imprevizibilă, chiar și la 58 de ani. Starul american și-a făcut debutul ca sculptor, într-o expoziție de grup la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, Finlanda, iar fanii săi sunt impresionați, potrivit click.ro.

Brad Pitt s-a apucat de sculptură în 2017. Faimosul actor și-a găsit acest „hobby” după divorțul tumultuos de actrița Angelina Jolie. În această toamnă, nouă lucrări ale vedetei vor fi expuse la Muzeul de Artă Sara Hildén din Tampere, din Finlanda, în cadrul expoziției „We”, care poate fi admirată până pe 15 ianuarie 2023.

Printre sculpturile lui Pitt numără o structură în formă de casă turnată în silicon transparent cu urme de gloanțe. Tototdată, la expoziția din Finlanda poate fi admirată și prima sa sculptură, din 2017, denumită „House A Go Go”, care este o casă în miniatură de 45 cm făcută din scoarță de copac.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/brad-pitt-s-a-facut-sculptor-ce-lucrari-ale-2206759.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava