MOPAN Suceava

Brad Pitt (58 de ani) iubește din nou, la trei ani de la divorțul de Angelina Jolie. Actorul de la Hollywood, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a fost surprins în compania unei brazilience. Este vorba despre Ines de Ramon (29 de ani), fosta soție a actorului Paul Wesley (40 de ani), potrivit click.ro.

Cei doi au fost fotografiați împreună în Los Angeles, ținându-se de mână și îmbrățișându-se de zor, la concertul lui Bono. După spectacol, au plecat discret și separat. Brad a părăsit evenimentul la volanul mașinii sale Tesla, în timp ce Ines a fost însoțită de bodyguard-ul actorului. O sursă apropiată de Pitt a declarat, pentru revista americană People, că acesta este într-o relație cu brazilianca de mai multe luni și că a cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun: „Lui Brad îi place mult de ea. Ines este foarte drăguță și se înțeleg bine.”

Nu este prima dată când zvonurile despre o nouă poveste de dragoste se învârt în jurul lui Brad, de când el și Angelina și-au anunțat despărțirea. Cu toate acestea, manifestarea sa foarte publică de afecțiune pentru Ines este o premieră, potrivit sursei citate. Acest lucru sugerează că ar putea fi ceva diferit în legătură cu potențiala sa parteneră.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/brad-pitt-si-a-tras-iubita-tinerica-iata-cine-e-2220908.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava