Brad Pitt şi Angelina Jolie vor să-şi mărească familia – care-i include pe Maddox, 11, Pax, nouă, Zahara, opt, Siloh, şase, şi gemenii de patru ani, Knox şi Vivienne – cuplul plănuind să mai facă un copil, iar unul să-l adopte din Iordania, informează contactmusic.com.

Potrivit sursei citate, Angelina, cunoscută pentru actele umanitare pe care le face, a luat această decizie după ce a vizitat refugiaţii sirieni din Zatari, Iordania, săptămâna trecută. Ea speră, astfel, să tragă un semnal de alarmă.
O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: „A fost foarte afectată de situaţia din Siria şi vrea să adopte un copil din Iordania, pentru a ajuta măcar puţin. Mass-media o va ajuta să atragă atenţia lumii întergi asupra situaţiei dificile de acolo. Gemenii au acum patru ani, iar Angie şi Brad au ajuns la concluzia că e timpul potrivit pentru mai mulţi copii. Se roagă ca următorul lor copil să vină cât mai curâd. Ea este bună prietenă cu Regina Rania a Iordanului, aşa că va primi ajutor pentru a adopta un copil. Dar Angie şi Brad mai vor şi un copil biologic, iar din acest motiv ea a trecut acum la o dietă strică, bogată în potasiu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Sarbatori Fericite
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava