MOPAN Suceava

Povestea merge mai departe! Brad Pitt și Angelina Jolie lansează o șampanie rosé. Aceasta se va numi Fleur de Miraval, după denumirea domeniului pe care îl au în Franța, potrivit click.ro.

Deși s-au despărțit în 2016, după 11 ani de viață comună, între care doi ani de cănicie, Brad Pitt (56 de ani) şi Angelina Jolie (45 de ani) încă au lucruri în comun. În afară de faptul că nu au putut încă stabili cum vor împărți custodia celor 6 copii, 3 biologici, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani), 3 adoptivi, Maddox (19 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani), ei nu au putut să-și împartă nici proprietățile cumpărate împreună. Una dintre acestea e domeniul din sudul Franței, Chateau Miraval.

Așa că, Brad, care e pasionat de vinuri, s-a văzut obligat să lanseze noua șampanie rosé împreună cu fosta sa parteneră. Noua băutură va costa 390 de dolari (circa 1.575 de lei), sticla, și se va vinde în SUA începând de la 15 octombrie. Șampania este realizată în colaborare cu familia Perrin, faimosă pentru vinurile pe care le produce de cinci generații. Angelina și Brad au mai lansat un vin în 2012. Descris ca elegant, sortimentul Chateau Miraval a fost chiar numit cel mai bun rosé din lume de revista de specialitate ”Wine Spectator”, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-si-angelina-jolie-parteneri-intr-o-afacere-selecta-costa-390-de-dolari

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava