Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt a vorbit într-un interviu recent despre viața sa alături de Angelina Jolie și cei șase copii ai lor, dezvăluind că el și soția sa și-ar fi dorit să aibă o duzină de copii.

Cele două vedete de la Hollywood, care s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale peliculei ‚Mr & Mrs Smith’, sunt părinții lui Maddox, în vârstă de 14 ani, Pax, de 11 ani, Zahara, în vârstă de 10 ani, Shiloh, în vârstă de nouă ani, și ai gemenilor în vârstă de șapte ani, Knox și Vivienne.

Brad a spus pentru ziarul britanic The Daily Telegraph, într-un interviu care a fost publicat sâmbătă, că, deși uneori este un adevărat haos în familia lor numeroasă, nu ar schimba absolut nimic.
„Toată lumea vorbește de bucuria de a avea copii – bla, bla, bla. Dar nu am știut niciodată cât de mult pot iubi pe cineva, până nu am privit fețele copiilor mei. Angie și cu mine ne-am fi dorit o duzină de copii, dar ne-am împotmolit la șase.”, a spus actorul, potrivit contactmusic.com.

Brad Pitt a descris locuința Jolie-Pitt ca fiind una „plină de iubire, de certuri, cu mult spălat pe dinți… Haos, haos total. Dar atât de plină de distracție.”

Actorul și-a dorit o familie numeroasă încă din liceu. Pe atunci, avea un prieten cu o familie mare, la care mai rămânea din când în când. Amicul său avea cinci frați și două surori și, chiar și atunci, la o vârstă fragedă, știa că așa își dorește să arate și viața sa.

Brad a spus, potrivit sursei citate: „În weekenduri era un adevărat haos, dar atât de distractiv. Mama lui făcea micul dejun pentru toată lumea, spărgea ouă și făcea clătite peste tot, iar eu mă gândeam: ‚Asta îmi doresc și pentru mine’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava