Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio, două dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, vor juca împreună în ‘Once Upon a Time in Hollywood’, noul film al lui Quentin Tarantino despre uciderea lui Sharon Tate de către adepţii criminanului în serie Charles Manson, informează contactmusic.com.

Acţiunea filmului este plasată în 1969 şi spune povestea uciderii actriţei Sharon Tate – soţia regizorului Roman Polanski – care era şi însărcinată la acea vreme. Aceasta a fost înjunghiată mortal de membrii Manson Family.

Este pentru prima dată când cei doi actori vor juca împreună într-un film. Leonardo DiCaprio va interpreta rolul unui star western dintr-un serial de televiziune, în timp ce Brad Pitt va fi cascadorul care l-a dublat pe actor în carieră.

Tarantino a descris filmul, conform sursei citate, ca fiind „o poveste ce se întâmplă în Los Angeles, în 1969, în perioada Hollywood-ului hippy. Cele două personaje principale sunt Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), un fost star western de televiziune, şi cascadorul ce l-a dublat pe acesta de-a lungul carierei sale Cliff Booth (Brad Pitt). Amândoi încearcă din răsputeri să reuşească într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Dar Rick are o vecină foarte faimoasă… Sharon Tate.”

Margot Robbie se află în discuţii pentru a o interpreta pe Sharon, în timp ce există zvonuri potrivit cărora şi celebrul Tom Cruise ar avea un rol în film.

În 1971, Manson – care a murit anul trecut – şi mai mulţi membri din grupul său au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă pentru numeroase crime.

‘Once Upon a Time in Hollywood’ este programat pentru lansare în august 2019.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava