MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, medicul Tiberius Brădăţan, a spus în cadrul unei conferinţe de presă că acţiunea în instanţă prin care a fost contestată candidatura sa a reprezentat „o încercare josnică” de a-l scoate din competiţia electorală. Tiberius Brădăţan a spus că a ajuns la această concluzie ca om normal, şi nu în calitatea sa de medic sau de candidat pentru funcţia de primar. „Vreau să mă refer la evenimentul pe care l-am avut în Săptămâna Patimilor, eveniment pe care noi l-am analizat şi interpretat ca atare. Poate că a fost nevoie să trecem şi prin acest purgatoriu pentru a ne putea dovedi puterea, organizarea de partid dar şi pentru a dovedi că merităm să fim acolo”, a spus Brădăţan.

De precizat că în cursul săptămânii trecute, un sucevean, Mircea Blându, a contestat în instanţă candidatura lui Tiberius Brădăţan, pe motiv că listele cu susţinători nu au fost completate corect. La prima instanţă, Judecătoria a respins candidatura lui Tiberius Brădăţan. Acesta a avut însă câştig de cauză, în apel, La Tribunalul Suceava, care în cele din a menţinut decizia Biroului Electoral Municipal de validare a candidaturii lui Tiberius Brădăţan.

Tot în cadrul conferinţei de presă, Tiberius Brădăţan a declarat că ceea ce a constatat după această acţiune în instanţă a fost faptul că aceasta a reprezentat, pur şi simplu, „un atac josnic”. „A fost o încercare de a tranşa o competiţie politică într-un mod josnic, la masa verde, prin excluderea celui mai puternic competitor. Şi nu îmi este frică să afirm acest lucru, indiferent ce ar spune un contracandidat sau un alt partid politic”, a precizat candidatul PSD pentru Primăria Suceava. El susţine că PSD nu ar fi recurs niciodată la astfel de metode pentru a scoate un candidat din competiţia electorală. „Noi nu am fi făcut niciodată aşa ceva pentru că o astfel de competiţie se câştigă în teren, stând de vorbă cu oamenii, arătând clar ce program avem, ce ne dorim să facem pentru Suceava, şi nu prin tertipuri avocăţeşti, puse în mâna unor oameni care sunt nişte persoane simple, obişnuite şi care nu pot să cred nici o secundă că ar fi avut pregătirea, competenţa necesară de a alcătui acele contestaţii”, a mai precizat Tiberius Brădăţan.

El a mai spus că din acest moment este convins că la Suceava se va produce schimbarea, „pentru că schimbarea nu mai poate fi oprită”.

Brădăţan despre contestarea candidaturii lui la Primăria Suceava: A fost o încercare josnică de a elimina cel mai puternic competitor, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava