Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, doctorul Tiberius Brădăţan, a propus ca în fiecare centru comercial şi în instituţiile publice să fie montate truse de prim ajutor şi defibrilatoare automate. Tiberius Brădăţan a arătat că municipiul Suceava are una dintre cele mai dezvoltate rețele de centre comerciale din țară, toate acestea fiind tranzitate zilnic de zeci de mii de cetățeni, și în care își desfășoară activitatea alte câteva mii de suceveni. „În aceste condiții, este posibil oricând să apară evenimente medicale care pot pune în pericol viața unor persoane. Consider că este foarte important ca, până la intervenția echipelor medicale abilitate, să existe condiții pentru inițierea manevrelor de acordare a primului ajutor la fața locului”, a declarat Tiberius Brădăţan, care a mai adăugat că „experiența mea de până acum ca şi medic în Unitatea de Primire a Urgențelor m-a convins că, în acest interval de timp, denumit <minutul de aur> se pot salva multe vieţi”.

Candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei a subliniat faptul că tocmai din acest motiv propune înființarea unor puncte medicale dotate cu trusă de prim ajutor și defibrilator automat, care să fie amplasate în fiecare centru comercial și instituție publică. Tiberius Brădăţan a precizat că înființarea punctelor de prim ajutor va fi însoțită de instruirea personalului, cu privire la utilizarea echipamentelor și procedurile de intervenție. Brădăţan a mai declarat că acest tip de dotări este folosit cu succes în alte state europene, în care preocuparea pentru sănătatea cetățeanului este prioritară.

Brădăţan propune înfiintarea de puncte medicale dotate cu defibrilator în incinta centrelor comerciale, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava