MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, că strategia pe care el şi echipei PSD au pregătit-o pentru dezvoltarea municipiului reşedinţă de judeţ va avea în centrul ei respectul faţă de cetăţeni. Tiberius Brădăţan a spus că atât el, cât şi echipa viitorilor consilieri locali PSD au o viziune de dezvoltare a Sucevei care va fi pusă în practică. „Cu toţii suntem conştienţi că este nevoie de o schimbare. Suntem în al doisprezecelea ceas, iar această schimbare trebuie să modifice faţa acestui oraş. M-am născut, am crescut şi am învăţat aici, am prieteni şi oameni dragi mie aici în Suceava”, a spus Brădăţan, care a adăugat că „Nu se mai poate aşa. Dacă dorim să fim în continuare mândri de statutul nostru de suceveni, de urmaşi ai lui Ştefan cel Mare este nevoie să schimbăm modul în care gândim, în care acţionăm şi în care ne pregătim de viitor”. Tiberius Brădăţan a subliniat că s-a săturat să vadă în Suceava oameni trişti, un municipiu cenuşiu şi care nu se dezvoltă. El a precizat că viziunea sa şi a echipei PSD pentru Suceava este una pentru dezvoltare. Brădăţan a arătat că programul de dezvoltare propus de el pentru Suceava a fost construit după discuţiile pe care le-a avut cu cetăţenii. „Această strategie de dezvoltare a Sucevei nu este o utopie, este realizabilă în totalitate. Iar în centrul acestei strategii va sta respectul faţă de cetăţeni şi faţă de noi înşine. Trebuie să ne daţi ocazia să arătăm că suntem altfel”, a declarat candidatul PSD pentru Primăria Suceava.
El a mai spus că în ultimii 12 ani, administraţia publică locală din Suceava nu a mers până la scara de bloc a cetăţenilor, pentru a le oferi acestora tot confortul de care au nevoie. „Dacă mergeţi în jurul blocurilor veţi vedea borduri învechite, lipsa trotuarelor, spaţii verzi neîngrijite, locuri de parcare inexistente, sau spaţii verzi şi bănci într-o stare deplorabilă. Din acest motiv, respectul este cel care trebuie să fie cuvântul de bază în tot ceea ce vom face noi pentru cetăţenii Sucevei”, a mai spus Brădăţan.

Brădăţan: Strategia mea şi a echipei PSD pentru dezvoltarea Sucevei se va baza pe respectul faţă de cetăţeni, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava