Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Bradley Cooper a recunoscut că există un ´standard dublu´ în industria cinematografică, potrivit contactmusic.com. Actorul, în vârstă de 40 de ani, a apărut alături de Jennifer Lawrence în filmul de succes ´American Hustle´ și a confirmat ideea emisă de colega sa de platou în privința faptului că femeile nu beneficiază de tratament egal în industria cinematografică.

El a declarat: ˝Există un standard dublu peste tot în lume. Da, cu siguranță. Acesta este doar un aspect.˝ Bradley și-a arătat susținerea și față de Sienna Miller, câștigătoare a premiului Oscar și colega sa de platou din pelicula ´American Sniper´, care a abordat acest subiect, mai notează sursa citată.

El a spus pentru ET Canada: ˝Oricând există un loc unde o voce poate fi auzită și poate fi directă în privința unui subiect – ceva ce a făcut Sienna, dar și Jennifer – iar acesta este un lucru minunat. Cred că asta schimbă ceva.˝

Remarcile lui Bradley au apărut la scurt timp după ce Jennifer a recunoscut că este surprinsă de diferența majoră de remunerare dintre ea și partenerul ei de film din ´American Hustle´.

Ea a explicat: ˝Când a avut loc spargerea conturilor de la Sony și am aflat cât de puțin sunt plătită în comparație cu persoanele norocoase care sunt bărbați, nu m-am înfuriat pe Sony. M-am supărat pe mine. Am eșuat ca negociator fiindcă am renunțat devreme. Nu am vrut să mai lupt pentru milioane de dolari de care, sincer, datorită apariției în două francize cinematografice, nu am nevoie.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava