• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după patru ani de relație, potrivit presei de peste ocean, iar acum încearcă, pe cale amiabilă, să se pună de acord în ceea ce privește custodia fetiței lor de doi ani, Lea De Seine.

Actorul în vârstă de 44 de ani și modelul de 33 de ani au început o relație în primăvara anului 2015, dar și-au ținut o perioadă lungă de timp secretă povestea de dragoste.

O sursă apropiată celor doi a dezvăluit la începutul săptămânii că relația dintre Bradley și Irina „atârnă de fir de ață”. „Pentru fetița lor, au tot încercat să facă lucrurile să funcționeze. Dar nu este bine. Niciunul dintre ei nu e fericit. Relația atârnă de un fir de ață.”, a spus sursa, potrivit contactmusic.com.

În pofida momentelor frumoase, cele două vedete au fost ţinta a nenumărate zvonuri privind posibile probleme ‘în paradis’. De asemenea, zvonuri despre despărţirea celor doi au apărut pentru prima oară în timpul campaniei de promovare a filmului ‘A Star Is Born’, peliculă pe care Bradley Cooper a regizat-o şi în care a jucat alături de celebra cântăreaţă Lady Gaga. Lady Gaga a fost nevoită să răspundă acuzaţiilor în cadrul unei emisiuni din Statele Unite. Întrebată de gazda emisiunii, Jimmy Kimmel, cântăreaţa a răspuns vehement că nu are nicio relaţie intimă cu actorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava