Concert pascal
MOPAN Suceava

Câştigătoarea Ligii a IV-a a judeţului Suceava, Bradul Putna, va întâlni gruparea Gloria Bistriţa II în barajul de promovare în Liga a III-a. Meciul va fi organizat de AJF Neamţ.
Formaţia Gloria Bistriţa II este „pepiniera” echipei de Ligă a II-a şi este alcătuită din jucători foarte tineri, jucători care au debutat şi în eşalonul secund al fotbalului românesc. Antrenorii grupării bistriţene sunt Horaţiu Pârţiu şi Gabriel Cârstea. Reprezentanta judeţului Suceava, Bradul Putna este patronată de Ciprian Creţan şi are în componenţă pe lângă jucători de mare perspectivă, fotbalişti care au mai evoluat în Liga a II-a ca Florin Apetri, Radu Tomescu, Paul Bosancu.
„Cred în şansa celor de la Bradul Putna pentru că au parte de un adversar de calibru şi acest lucru îi va motiva. Sper ca sucevenii noştri să fie conştienţi de ce implică un loc în Liga a III-a, pentru că este păcat să promovezi şi să nu poţi duce la capăt responsabilitatea unui sezon în eşalonul al treilea” a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava