MOPAN Suceava

Joi, 19 mai 2016, brandul german dm drogerie markt va deschide, la parterul Iulius Mall Suceava, primul său magazin din zona Bucovinei. Cu ocazia inaugurării, dm își întâmpină clienții cu promoții, premii, sesiuni de răsfăț și activități pentru copii.

dm drogerie markt a pregătit trei zile cu discounturi și surprize, pentru a marca deschiderea magazinului de la parterul Iulius Mall Suceava. Clienții care vor veni la cumpărături joi, 19 mai, ziua inaugurării magazinului dm, se vor bucura de reduceri de 20% la toate produsele. Vineri, cei care vor trece pragul noii locații vor beneficia de sesiuni de make-up şi vor fi răsfăţaţi la massage corner. Sâmbătă, copiii sunt invitaţi să se joace în kids corner, iar cumpărătorii au şanse să câştige diverse premii, la „Roata Norocului”.

Unitatea de la Suceava va fi cea de-a treia deschisă într-un mall al grupului Iulius, după cele din Palas Mall și Iulius Mall Iași.

dm drogerie markt reprezintă unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi a adus în România o gamă proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.).

În magazin, clienţii vor avea la dispoziţie o gamă extinsă şi completă de produse dedicate frumuseţii, îngrijirii copiilor, articole de igienă şi întreţinere a casei, precum şi alimente bio şi produse care pot ajuta la menţinerea sănătăţii.

Doamnele şi domnişoarele vor descoperi aici numeroase opţiuni în materie de cosmetice naturale, produse pentru îngrijirea tenului, corpului şi părului, dar şi pentru igiena orală şi parfumuri. Totodată, clienţii vor avea la dispoziție şi gama dmBio: sucuri naturale, articole bio, ceaiuri, suplimente nutritive, dar şi produse pentru diabetici sau fără gluten.

În România, dm drogerie markt are magazine deschise în oraşe precum: Timişoara, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi altele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava