Concert pascal
MOPAN Suceava

Ești pasionat de cumpărături și iubești promoțiile? Iulius Mall Suceava îți aduce cele mai bune vești la început de an. Încă din primele zile ale lui 2018, brandurile tale preferate au dat startul sezonului reducerilor de iarnă și te așteaptă la shopping, cu oferte de până la 70%.

Dacă anul nou vine și cu dorința de a-ți îmbogăți garderoba cu piese în tendințe, atunci te poți bucura de promoții atractive în magazinele cu articole vestimentare. Discounturi de până la 70% sunt la Terranova, C&A și Valerio Studio, iar Lee Cooper și Kenvelo propun oferte de până la 60%. Prețuri înjumătățite sunt afișate de Nichi Cristina Nichita, Seroussi, Bigotti, Junker, iar oferte atractive pentru ținutele în tendințe sunt și la H&M, C&A, Pimkie, Motivi, Janice, dar și la celelalte magazine cu îmbrăcăminte.

Pentru cei care vor să fie în pas cu moda și când vine vorba despre încălțăminte, modele de sezon cu reduceri de până 70% la CCC, iar discounturi de până la 60% sunt la Office Shoes. Produse la jumătate de preț se găsesc la Deichmann, Salamander și Medea, însă oferte sunt în majoritatea magazinelor cu articole de marochinărie.

Cei care vor să își petreacă timpul făcând mișcare pot alege articole sportive cu promoții de până la 50% de la Intersport sau cu discounturi motivante, de la Adidas. Și pentru prichindeii pasionați de jucării și modă sunt reduceri de până la 50% la Noriel și de până la 20% la Evel Mod.

Dacă Moșul nu a ghicit ce bijuterii și accesorii îți dorești, acum te poți răsfăța cu piesele mult visate, care au promoții cuceritoare. Spre exemplu, Meli Melo și Tres Jolie propun prețuri înjumătățite, iar promoții sunt și în celelalte locații specializate. Și magazinele cu produse cosmetice și parfumuri întâmpină noul an cu oferte, de până la 50%.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava