Concert pascal
MOPAN Suceava

Brian Austin Green se pare că este „enervat” de relația amoroasă pe care o are soția de care s-a despărțit, Megan Fox, cu Machine Gun Kelly.

Actorul în vârstă de 47 de ani și actrița din ‘Jennifer’ Body’ au anunțat în luna mai că au decis să se despartă, după 10 ani de căsătorie, iar apoi, nu a durat mult până când Megan să se afișeze cu un nou iubit – controversatul muzician Machine Gun Kelly.

Și Brian a fost văzut ieșind la întâlniri cu mai multe femei, printre care Courtney Stodden, în vârstă de 25 de ani, și Tina Louise, în vârstă de 39 de ani, după despărțirea de Megan. Cu toate acestea, se pare că relația fostei sale partenere de viață cu MGK îl deranjează.

O sursă a spus pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „Brian este enervat de faptul că ea se concentrează atât de mult asupra relației sale cu Machine Gun Kelly. El nu poate înțelege nevoia de a posta pe rețelele de socializare fotografii cu descrieri ‘prostești’ care să arate dragostea pe care ea i-o poartă. Nici măcar nu au divorțat încă. Cu siguranță îl enervează pe Brian. Îl deranjează și contrariază și faptul că Megan a trecut atât de repede peste despărțire. Megan a ținut mereu la viața ei privată, așa că Brian nu înțelege ce s-a întâmplat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava