Concert pascal
MOPAN Suceava

În luna iulie, canicula se instalează de la primele ore ale dimineții, însă pe șantiere munca e în toi. Meșterii își aleg materialele din timp și cu grijă, astfel încât să aibă totul la îndemână și să poată începe ziua de lucru în forță. Brico Dépôt le ușurează misiunea, oferindu-le soluții complete și eficiente, la cele mai mici prețuri, pentru ca proiectele să fie gata înainte de venirea toamnei.

Construiești, renovezi sau amenajezi? Urmează exemplul specialiștilor și aprovizionează-te inteligent! În catalogul Brico Dépôt din perioada 16-29 iulie vei găsi produse esențiale pentru proiectele tale: de la cimenți, gleturi, ipsos, șape sau mortare și până la plăci de gips carton, tencuieli și finisaje pentru fațadă.

Una dintre surprizele acestui catalog, atât pentru profesioniști, cât și pentru orice pasionat DIY, o reprezintă sculele Magnusson cu garanție pe viață. E timpul să-ți înnoiești trusa de scule!

Cumperi în cantități industriale? Aplică pentru cardul Brico Dépôt și beneficiezi de transport gratuit pentru cumpărături de peste 5.000 lei, retur fără bon fiscal în termen de 90 de zile, facturare rapidă și acces în avans la ofertele din depozit.

Ai ridicat construcția, dar pare că lipsește ceva? Nu uita de învelitoare! Țiglele metalice și cele din beton sunt alegeri potrivite pentru orice situație, și le găsești la Brico Dépôt la preț de depozit. Temperaturile ridicate, vântul puternic și grindina sunt suportate excelent de aceste învelitori, iar modelele și culorile sunt atât de variate încât este imposibil să nu găsești ceva pe gustul tău!

Un pont de la Brico Dépôt: poți schimba aspectul curții cu doar trei elemente de noutate – ușa de garaj basculantă, dalele speciale pentru trafic auto și porțile metalice cu panou plin vor actualiza estetica spațiului exterior. În luna iulie, le poți găsi pe toate la Brico Dépôt!

Catalogul din această perioadă aduce noutăți în zona de mobilier pentru baie, combipack-uri, uși metalice, cabine de duș, chiuvete de bucătărie și hote pentru aragaz, dar și produse semnalizate cu indicatorul „Stop Preț” – betoniera de 180 litri, roaba profesională, vopsea lavabilă de interior, gresie, faianță, parchet laminat și pompa submersibilă pentru grădină.

„Stop Preț” înseamnă produse disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantități limitate, la cele mai mici prețuri.

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, două în Portugalia și 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

Pentru mai multe informații: http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania

Oferta Brico Dépôt România

  • 12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări, dintre care 10.500 prezente în Catalog 2016

  • Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor

  • Disponibilitatea produselor

  • Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt

  • Deschis de luni până sâmbătă de la orele 08:00 – 21:00 şi duminică de la 08:00 – 20:00

  • Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii

Brico Dépôt: soluții pentru casă de la A la Z, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava