MOPAN Suceava

Brigitte Bardot a atacat mişcarea #MeToo, numind parte din femeile care au făcut acuzaţii „ipocrite şi ridicole”, potrivit contactmusic.com.

Vedeta în vârstă de 83 de ani a spus, într-un interviu pentru revista Paris Match: „Multe dintre actriţe flirtează şi intră în jocul producătorilor pentru a obţine un rol. Apoi, vorbesc despre ei, spun că au fost hărţuite.”

Vorbind despre propria experienţă, Brigitte Bardot a spus că ea nu a fost niciodată hărţuită sexual: „Nu am fost niciodată victima hărţuirilor sexuale. Şi mi s-a părut mereu şarmant un bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă ori că am un fund frumos.”, a adăugat actriţa, conform sursei citate.

Nu este pentru prima dată când Brigitte Bardot face remarci acide. Actriţa a fost acuzată de cinci ori că a instigat la ură rasială după ce a făcut comentarii depreciative la adresa islamului şi a musulmanilor.

Comentariile actriţei au apărut la scurt timp după cele ale altei vedete, Catherine Deneuve, pusă la zid pentru critici aduse mişcării #MeToo, aminteşte ContactMusic. Deneuve, în vârstă de 74 de ani, împreună cu alte 100 de femei din Franţa, a semnat o scrisoare deschisă publicată în Le Monde prin care sugera că #MeToo devine „puritană” şi „o vânătoare de vrăjitoare” împotriva bărbaţilor. După comentarii acide apărute în toată lumea, Deneuve şi-a cerut scuze în ziarul Liberation.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava