Concert pascal
MOPAN Suceava

Brigitte Bardot împlinește onorabila vârstă de 86 de ani pe 28 septembrie! Ea este una dintre cele mai populare actrițe franceze. În anii ’50 a devenit un sex-simbol veritabil și a schimbat standardele în frumusețe. Drumul spre celebritate a fost presărat cu multe dezamăgiri. A fost admirată și dorită de bărbații de pretutindeni, dar și de femei. A avut peste 100 de iubiți și iubite, patru soți și patru tentative de sinucidere, notează click.ro.

S-a născut într-o familie bogată din Paris, în anul 1934, și a crescut în arondismentul 16, în apropierea Turnului Eiffel. În adolescență a făcut balet, apoi a devenit model. La doar 15 ani a uimit pe coperta revistei „Elle”. Un an mai târziu, la doar 16 ani, Brigitte Bardot s-a îndrăgostit de regizorul Roger Vadim. Părinții ei s-au opus vehement acestei relații, însă au acceptat-o după ce actrița a încercat să-și pună capăt zilelor. În cele din urmă, Bardot și Vadim s-au căsătorit. În doar patru ani, ea avea să devină cunoscută publicului larg pentru prestația actoricească, dar mai ales pentru modul în care arăta. În ciuda acestor lucruri, mariajul ei începea deja să scârție. Au existat multe zvonuri despre aventurile ei amoroase. Se pare că a iubit și femei faimoase, printre care Marilyn Monroe și colega ei din filmul „Don Juan”, Jane Birkin, mai scrie sursa citată.

Aproape toată viața ei a fost consumată în aventuri care nu au durat prea mult.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brigitte-bardot-implineste-86-de-ani-destinul-zbuciumat-al-actritei-care-iubit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava