Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

De când a ieşit din ”Ferma”, Brigitte este pusă pe tranzacţii. Pe de o parte e ocupată cu nunta ei, pe de altă parte se ocupă de afacerile personale. În acest moment ea vrea să vândă casa de la malul mării, pe care a primit-o în urmă cu doi ani de la Ilie Năstase, după un scandal monstru. Preţul pe care îl cere pentru apartament este de 150.000 de euro, potrivit click.ro.

”Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o cameră pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare. A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele. Ce ziceţi, merită?!“, a spus Brigitte la momentul respectiv, într-o filmare postată pe Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-gest-radical-inainte-de-nunta-cu-pastrama-vinde-casa-primita-cadou-de-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava