Concert pascal
MOPAN Suceava

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase ba divorțează, ba nu divorțează! Ba se ceartă ca la ușa cortului și se acuză de infidelitate, ba se împacă. Dar, ceea ce se petrece, cu adevărat, între ei poate fi observat doar în momentele în care cred că nu îi vede nimeni, scrie click.ro.

Weekend-ul acesta a fost unul agitat pe Litoralul Românesc. Și, evident, a fost plin de vedete pe acolo, starurile fiind decise să se distreze până la epuizare în zilele care au deschis, în fapt, sezonul estival. Și, cum capitala fițelor a devenit Mamaia, de acolo nu puteau lipsi Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. Care, ajunși la Mamaia împreună, au mers în aceleași cluburi, în ciuda relației dificile pe care o au în această perioadă. Iar dacă în club au încercat să ascndă problemele pe care le au, Brigitte dansând frenetic, în timp ce Ilie Năstase o admira, la ieșirea din respectiva locație, adevărul despre relația lor a ieșit imediat la iveală, notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/relatia-dintre-brigitte-si-ilie-nastase-imagini-cum-s-comportat-timisoreanca-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava