• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase ba divorțează, ba nu divorțează! Ba se ceartă ca la ușa cortului și se acuză de infidelitate, ba se împacă. Dar, ceea ce se petrece, cu adevărat, între ei poate fi observat doar în momentele în care cred că nu îi vede nimeni, scrie click.ro.

Weekend-ul acesta a fost unul agitat pe Litoralul Românesc. Și, evident, a fost plin de vedete pe acolo, starurile fiind decise să se distreze până la epuizare în zilele care au deschis, în fapt, sezonul estival. Și, cum capitala fițelor a devenit Mamaia, de acolo nu puteau lipsi Brigitte Sfăt și Ilie Năstase. Care, ajunși la Mamaia împreună, au mers în aceleași cluburi, în ciuda relației dificile pe care o au în această perioadă. Iar dacă în club au încercat să ascndă problemele pe care le au, Brigitte dansând frenetic, în timp ce Ilie Năstase o admira, la ieșirea din respectiva locație, adevărul despre relația lor a ieșit imediat la iveală, notează sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/relatia-dintre-brigitte-si-ilie-nastase-imagini-cum-s-comportat-timisoreanca-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava