Concert pascal
MOPAN Suceava

Emisiunea „Ferma“, de la Pro TV, nu este lider de audienţă doar datorită probelor la care sunt supuşi concurenţii sau a vieţii pe care aceştia o duc într-o locuinţă din mijlocul pădurii, ci şi datorită interacţiunii pe care vedetele o au între ele şi a poveştilor pe care le spun ele, notează click.ro.

În ediţia de marţi seară, cea care a fost din nou în centrul atenţiei a fost Brigitte Năstase, însă de această dată nu a mai iscat niciun scandal, ci a venit cu unele dezvăluiri cutremurătoare. La un moment dat, concurenţii de la „Ferma“ au jucat un joc în care trebuiau să răspundă unor întrebări pe care le punea Kamara, iar lui Brigitte i s-a pus întrebarea „Dacă ar exista maşina timpului, în ce perioadă a vieţii tale ai vrea să călătoreşti şi de ce?“. Vizibil afectată, vedeta a afirmat că s-ar întoarce în urmă cu aproximativ 20 de atunci, în propria casă, exact în momentul în care i-a murit primul soţ, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-nastase-dezvaluiri-cutremuratoare-l-am-gasit-mort-se-uita-spre-tavan-murit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava