Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe o parte a câştigat bani, pe de altă parte i-a pierdut! Brigitte Năstase este în pragul falimentului şi urmează să îşi închidă magazinul de haine din mall. Bruneta arată cu degetul spre fostul iubit pe care îl acuză că ar fi ”păpat” toate încasările pe ultimele trei luni şi că ar fi lăsat-o cu datorii imense. Mai mult, relaţia cu Corneliu Oană se pare că ar fi costat-o vreo 70.000 €, potrivit click.ro.

Surse din preajma fostei neveste a lui Ilie Năstase susţin că fostul iubit ar fi adus-o în pragul falimentului şi că i-ar fi ”mâncat” în jur de 70.000 de euro, de-a lungul relaţiei. ”Corneliu s-a lăudat pe la tv că a avut grijă de copii şi de afaceri. Ei, bine, omul ăsta i-a mâncat toţi banii, a adus-o în pragul falimentului, căci urmează să închidă magazinul în care a investit 100.000 de euro. (…)Globurile de la Crăciun erau tot în vitrine, marfa nearanjată şi datorii imense. I-a distrus afacerea! Acum ea a pus reduceri de 50% la haine pentru că vrea să vândă totul şi să închidă magazinul. Trei luni de stat în «Ferma» a însemnat o pagubă de 50.000 de lei pentru ea şi falimentul”, au povestit pentru Click! surse din anturajul controversatei vedete.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-nastase-falimentata-si-inselata-de-fostul-logodnic-toate-dedesubturile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava