• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Brigitte Năstase s-a despărțit de logodnicul ei cu care credea că va trăi toată viața. Fosta soție a lui Ilie Năstase este pregătită să trăiască viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. Vedeta a confirmat despărțirea de logodnicul ei, Cornel, potrivit click.ro.

Brigitte Năstase a declarat că nu își dorește să discute foarte mult pe acest subiect deoarece își dorește un nou început, iar faptul că va participa la emisiunea Ferma de la ProTv, pentru ea este un lucru care o determină să fie mai fericită, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-nastase-s-despartit-de-logodnic-pentru-mine-este-un-nou-inceput

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava