MOPAN Suceava

Pentru idila cu Florin Pastramă de la „Ferma”, Brigitte Năstase riscă să fie exclusă din Biserica Penticostală pentru concubinaj şi adulter, scria presa zilele trecute. Click! a stat de vorbă cu pastorul Nicu Ivan de la Biserica Betania, cel care o spovedeşte pe Brigitte şi care în decembrie 2018 i-a dat binecuvântarea logodnei cu Corneliu Oană, şi a aflat ce „îndreptare” va primi.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu Nicu Ivan, pastorul Bisericii Penticostale Betania, la care ea s-a înscris după ce s-a mutat din vila lui Ilie Năstase în casa din Pipera. Iată ce spune el despre aventurile lui Brigitte la „Ferma”. „Nu mă uit la astfel de emisiuni, însă mi-a ajuns la urechi ce s-a întâmplat acolo. Faptele respective nu sunt de condamnat, dar sunt de urât. Noi nu suntem toleranţi, ci suntem motivaţi să recuperăm «răniţii».”, a declarat, pentru Click!, pastorul Nicu Ivan.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-brigitte-pedepsita-de-duhovnic-pentru-pacatele-de-la-ferma-cum-vrea-s-o

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava