MOPAN Suceava

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat după ce au fost la un pas de divorț. Florin s-a întors acasă după ce 11 zile, timp în care a stat în casa părintească. Cea care i-a împăcat a fost chiar mama lui Florin Pastramă, după ce a trecut pe lângă moarte, notează click.ro.

De când mama lui Florin Pastramă a fost internată în spital, acesta a plecat din casa lui Brigitte și a refuzat să-i mai răspundă la telefon soției sale, după un scandal de zile mari. Florin Pastramă a explicat la “Xtra Night Show” (Antena Stars) de la ce a plecat cearta cu Brigitte, din urmă cu 11 zile. “Am fost la sală și văd niște apeluri de la mama, care era în spital. Și mă sună mama înainte de operație: <cu ce i-am greșit eu lui Brigitte? Brigitte spune că tu i-ai furat gențile>. Eu, încărcat de maică-mea, am ajuns acasă. Brigitte era nervoasă că era cu muncitorii. Și i-am zis: <ți se pare normal ca mama să plângă>? La care ea a început să țipe: <du-te la mă-ta!> Adică mi-a zis mama <mai bine mor decât să apelez la voi>! Ea a avut o operație de viață și de moarte! Am crezut că o pierd”, a spus Florin Pastamă, conform sursei citate.

Brigitte a făcut prima pasul spre împăcare și a sunat-o pe mama lui Florin, care de zbătea între viață și moarte pe patul de spital.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-s-impacat-cu-florin-pastrama-ce-rugat-o-soacra-ei-pe-patul-de-spital

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava