Concert pascal
MOPAN Suceava

O altă poveste de iubire a ajuns la final. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-ar fi despărțit din cauza comportamentului agresiv al lui Florin și a problemelor de familie pe care acesta refuze să le soluționeze. Brigitte a oferit un interviu în care a vorbit despre motivul despărțirii de soțul său și a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare, potrivit click.ro.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a declarat Brigitte, la Antena Stars, conform sursei citate.

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu?”, a mai spus Brigitte, cu lacrimi în ochi.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-sfat-si-florin-pastrama-isi-spun-adio-bruneta-il-acuza-de-violenta-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava