Concert pascal
MOPAN Suceava

S-au cuplat în timpul filmărilor pentru emisiunea “Ferma – Un nou început”, relaţia lor transformându-se, în doar în câteva luni, într-o căsnicie fericită. Brigitte (42 de ani) şi Florin Pastramă (40 de ani) aniversează un an de la prima întâlnire, care a avut loc la sfârşitul anului, când au participat la o reuniune pentru celebrul reality-show de la Pro TV, notează click.ro.

“În decembrie, pe 19, ne-am cunoscut la Pro TV pentru a semna contractele pentru «Ferma». Nu m-am gândit atunci că am fi putut fi soţ şi soţie. Cosette ne-a făcut cunoştinţă, ea e vinovată. Urmează a 3-a lună de miere, nu renunţăm la ideea de a face un copil. Sperăm să facem un copil, când vrea Dumnezeu, avem amândoi o vârstă. Viaţa este în continuare imprevizibilă. De Crăciun vom fi în vacanţă, în Bali, am luat deja biletele.”, au povestit ei pentru Click!, zilele trecute, la “Gala Performanţei&Excelenţei”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/brigitte-si-florin-pastrama-treia-luna-de-miere-ce-destinatie-exotica-au-ales

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava