Concert pascal
MOPAN Suceava

Au muls vaca, au dat cu mătura şi au dus o luptă de supravieţuire pentru a câştiga marele premiu în concursul ”Ferma”(PRO TV). Deşi emisiunea continuă să fie difuzată pe post, Brigitte şi Florin Pastramă au revenit la Bucureşti. Ei s-au pus pe cheltuit banii câştigaţi în munţi, cu sudoarea frunţii. Bruneta şi-a făcut implant de sprâncene, iar iubitul ei şi-a făcut implant de păr, potrivit click.ro.

”Florin e în primul rând cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atat încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alaturi de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul”, a declarat bruneta pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-brigitte-si-pastrama-este-visul-nostru-sa-avem-un-copil-la-ce-clinica-i-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava