Muzeul Bucovinei

Cântăreaţa americană Britney Spears a cerut judecătorului, miercuri, să pună capăt tutelei „abuzive”, care i-a marcat viaţa în ultimii 13 ani şi pe care a numit-o „abuzivă”, şi l-a denunţat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei, notează click.ro.

Spears, în vârstă de 39 de ani, a participat miercuri, prin sistem videoconferinţă, pentru prima dată la o audiere în acest caz demarat în vara anului trecut. „Am spus întregii lumi că sunt OK şi că sunt fericită – este o minciună”, a declarat ea, potrivit presei americane. „Nu sunt fericită. Nu pot dormi. Sunt atât de furioasă şi sunt deprimată”, este mărturisirea cu care și-a început artista pledoaria împotriva tatălui său, potrivit sursei citate.

Ea a vorbit timp de 24 de minute, neîntrerupt, şi i-a spus judecătoarei Brenda Penny din Los Angeles că vrea să aibă propriul avocat, că vrea să îi fie reduse programările la terapie şi că îşi doreşte să aibă libertatea de a se căsători şi de a avea un copil, informează News.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/justin-bieber-si-sotia-lui-criticati-pentru-cum-s-au-imbracat-la-intalnirea-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava