Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears a avut parte recent de nunta mult visată, mergând în fața altarului alături de partenerul ei, Sam Asghari. Cu toate acestea, aproape ca în filme, evenimentul a fost la un pas de a fi ruinat de către fostul soț al cântăreței, Jason Alexander! După această „pățanie”, artista a decis să ia măsuri serioase, cerând un ordin de restricție, notează click.ro.

Jason Alexander a fost prins și arestat în curtea starului pop, la data de 9 iunie, în ziua în care Britney s-a căsătorit cu partenerul ei, Sam Asghari. Jason s-a filmat în timp ce intra ilegal în locația unde urma să aibă loc nunta, sărind mai multe garduri. Acesta a ajuns înainte ca ceremonia să înceapă și a fost prins imediat.

Potrivit documentelor obținute de E! News, Britney și soțul ei au cerut ulterior un ordin de protecție de urgență împotriva lui Jason Alexander, care le-a fost acordat.

De asemenea, fostul soț al artistei este cercetat sub acuzațiile de pătrundere ilegală, vandalism și acte de violență în conexiune cu incidentul din ziua nunții.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/britney-spears-a-obtinut-ordin-de-restrictie-638038.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava