MOPAN Suceava

Britney Spears a reacționat dur la afirmațiile făcute de fiul ei cel mic, Jayden, în cadrul unui interviu în premieră, pentru televiziunea australiană. Vedeta i-a reproșat băiatului că este lipsit de empatie și apoi a adus acuzații grave asupra lui Kevin Federline pe care l-a acuzat că nu a mai avut un job de 15 ani și că utilizează droguri în prezența copiilor, notează click.ro.

Britney Spears l-a pus la punct pe fiul ei Jayden, 15 ani, după ce băiatul a făcut comentarii atât despre viața ei personală, cât și despre sănătatea mintală a acesteia, în cadrul unui interviu eveniment difuzat de televiziunea australiană.

Jayden a dezvăluit că el și fratele său, Preston, 16 ani, nu au mai vizitat-o pe mama lor de luni de zile și nici nu au fost prezenți la nunta ei cu Sam Ashgari, deoarece starea ei psihică nu este una tocmai bună. De asemenea, băiatul a mai afirmat că nu a dorit să participe la ceremonia mamei sale cu noul partener, deoarece Britney nu a invitat întreaga familie, situație care nu a fost deloc pe placul adolescentului. Kevin Federline a mai adăugat că cei doi copii ai lui Britney se simt foarte deranjați de faptul că Britney postează imagini nud cu ea pe social-media.

Artista a reacționat imediat la aceste afirmații și a clarificat aspectele care au pus-o, indirect, într-o lumină negativă.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/britney-spears-a-rabufnit-dupa-interviul-oferit-de-2202404.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava