Concert pascal
MOPAN Suceava

Blonda Britney Spears, în vârstă de 37 ani, a trecut de la căderile nervoase cauzate de insuccesele în dragoste, la cheltuieli fără discernământ. Anul trecut a aruncat pe fereastră nu mai puțin de 400.000 de dolari. Și dacă ar fi să o întrebăm acum pe ce s-au dus banii, cu siguranță, că nici ea nu ar ști. Publicația ”The Blast” a descoperit că Brit a dat 70.000 $ pe cazarea la hoteluri de lux, 66.000 $ pe lucruri pentru casă și a făcut peste 80 de drumuri la supermarket, potrivit click.ro.

În februarie 2007 cântăreața, care are o avere de 215 milioane de dolari, a fost internată într-un centru de dezintoxicare pentru a scăpa de dependeța ei de droguri, acest lucru abia după ce și-a ras părul în public și a vandalizat o mașină în fața paparazzilor. Apoi, pentru a scăpa de detenție, cântăreața a fost obligată, printr-o decizie judecătorească, să accepte ca tatăl ei să îi administreze averea, să achite pensia alimentară fostului soț Kevin Federline și să nu mai emită pretenții de custodie asupra celor doi copii, mai scrie click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/britney-spears-spart-400000-pe-cazari-la-hotel-si-excursii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava