• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Odată cu venirea verii a ieşit soarele şi pe strada cântăreţei Britney Spears, după luni bune în care s-a aflat într-o stare delicată din punct de vedere psihologic, fiind nevoită să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a-şi regăsi liniştea. Perioada cea mai dificilă a trecut, iar Britney a revenit în braţele iubitului ei cu 12 ani mai tânăr, care a vizitat-o la clinică şi cu care se antrenează pentru a rămâne într-o formă fizică demnă de invidiat. Cei doi îndrăgostiţi au plecat într-o minivacanţă pentru a se bucura de regăsire aşa cum se cuvinte, iar imaginile surprinse de fotoreporteri sunt adorabile, notează click.ro.

Solista a purtat un costum de baie care a scos perfect în evidenţă rezultatelor orelor petrecute făcând sport şi antrenamente de yoga.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/britney-spears-acuza-paparazzi-de-inselatorie-ce-mesaj-acid-le-transmis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava