Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears a anunțat un parfum nou ˝senzual˝ pe care l-a creat ca piesă suplimentară a colecției sale ´The Intimate Britney Spears´, conform contactmusic.com. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit ´Ediția Intimate´, o nouă viziune asupra parfumului ei ´Fantasy´, creată ca o completare a colecției de pijamale ´The Intimate Britney Spears´, lansată de vedetă anul trecut.

Într-o declarație, artista a spus: ˝Colecția mea de pijamale, ´The Intimate Britney Spears´, prezintă modele senzuale și luxoase. Am vrut să oglindesc asta în ediția parfumului meu ´Fantasy Intimate Edition´. Pur și simplu ador acest parfum și știu că și fanii mei îl vor plăcea.˝ Esența va fi pusă în vânzare spre finalul acestei luni și va fi o particularitate a miresmei ´Fantasy´, cu o combinație de lychee, lămâie italiană, zahăr brun, iasomie, vanilie și mosc alb, mai notează sursa citată.

Anunțând apa de parfum – care apare într-o sticlă cu guler auriu decorată cu cristal roz – interpreta piesei ´Pretty Girl´ a zis că este perfectă pentru a adăuga ˝romantism˝. Ea a scris: ˝Aplică puțin romantism în jur cu noul parfum ´Fantasy Intimate Edition´ care apare in curând!!˝

Britney a lansat primul parfum, ´Curious´, în anul 2004, iar cel mai recent a promovat ´Rocker Femme Fantasy´ în luna noiembrie, fiind cel de-al 17-lea parfum al ei. În 2013 s-a scris că o sticlă cu un parfum creat de Britney Spears era vândută la fiecare 15 secunde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava