Britney Spears a anunțat un parfum nou ˝senzual˝ pe care l-a creat ca piesă suplimentară a colecției sale ´The Intimate Britney Spears´, conform contactmusic.com. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit ´Ediția Intimate´, o nouă viziune asupra parfumului ei ´Fantasy´, creată ca o completare a colecției de pijamale ´The Intimate Britney Spears´, lansată de vedetă anul trecut.

Într-o declarație, artista a spus: ˝Colecția mea de pijamale, ´The Intimate Britney Spears´, prezintă modele senzuale și luxoase. Am vrut să oglindesc asta în ediția parfumului meu ´Fantasy Intimate Edition´. Pur și simplu ador acest parfum și știu că și fanii mei îl vor plăcea.˝ Esența va fi pusă în vânzare spre finalul acestei luni și va fi o particularitate a miresmei ´Fantasy´, cu o combinație de lychee, lămâie italiană, zahăr brun, iasomie, vanilie și mosc alb, mai notează sursa citată.

Anunțând apa de parfum – care apare într-o sticlă cu guler auriu decorată cu cristal roz – interpreta piesei ´Pretty Girl´ a zis că este perfectă pentru a adăuga ˝romantism˝. Ea a scris: ˝Aplică puțin romantism în jur cu noul parfum ´Fantasy Intimate Edition´ care apare in curând!!˝

Britney a lansat primul parfum, ´Curious´, în anul 2004, iar cel mai recent a promovat ´Rocker Femme Fantasy´ în luna noiembrie, fiind cel de-al 17-lea parfum al ei. În 2013 s-a scris că o sticlă cu un parfum creat de Britney Spears era vândută la fiecare 15 secunde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava