MOPAN Suceava

Britney Spears a făcut acuzații grave la adresa familiei sale în cadrul unei postări pe contul de Instagram, în care a dezvăluit că tatăl ei a drogat-o și a amenințat-o în timpul celor 4 luni de tutelă, notează click.ro.

Artista americană Britney Spears a făcut o confesiune sfâșietoare pe contul personal de Instagram unde a povestit toate abuzurile la care a fost supusă vreme de 13 ani, chiar de către familia sa, când vedeta se afla pe culmile gloriei.

Britney a relatat și disciplina draconică și faptele abuzive pe care le-a îndurat de la tatăl ei în timpul tutelajului legal de 4 luni.

Artista a adus acuzații grave tatălui ei despre care povestește cum a sechestrat-o și a obligat-o să muncească 10 ore pe zi, fără pauze sau zile libere, iar banii din concerte sau spectacole reveneau tot familiei, întrucât artista nu avea niciun drept asupra roadelor muncii sale. Una dintre cele mai tulburătoare detalii este faptul că Britney Spears nu avea intimitate nici măcar atunci când își schimba hainele sau când mergea la baie, astfel că personalul o putea vedea goală oricând, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/britney-spears-confesiuni-infioratoare-412547.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava