Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears și copiii ei sunt dependenți de Pokemon Go, iar recent au fost împreună la mall pentru a căuta pokemoni, potrivit contactmusic.com. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a mărturisit că băieții ei, Jayden, în vârstă de nouă ani și Preston, în vârstă de 10 ani, au fost cei care i-au prezentat celebrul joc, iar acum îl joacă mai mereu împreună. „Facem asta foarte des. Copiii mei sunt dependenți de acest joc, mereu vorbesc despre asta, iar eu învăț despre pokemoni în fiecare zi. M-au plimbat tot mall-ul, la shopping, pentru a căuta pokemoni. Le-am zis: ‘Ei bine, știți ce, e vara, nu avem nimic de făcut, atunci să prindem pokemoni!”, a povestit Britney într-un interviu recent, conform sursei citate.

Britney nu este singura celebritate care a devenit obsedată de acest joc. Recent, Justin Bieber s-a alăturat zecilor de oameni care căutau un pokemon rar în Central Park, New York. Managerul starului, Scooter Braun, a postat apoi un video pe internet cu mulțimea înnebunită după capturarea rarei creaturi. Alături de video, Scooter a scris: „Asta e minunat. Justin Bieber și Alfredo Flores caută pokemoni în NYC și nimeni nu se uită cine e lângă ei.” La finalul postării a pus o mulțime de emoticonuri care râd cu lacrimi.

Și cântăreața Lily Allen a dezvăuit că este dependentă de Pokemon Go și, mai mult, a fost să vâneze creaturile la Biserica Scientologică a celebrităților, în Hollywood.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava