MOPAN Suceava

La cinci luni după ce a fost eliberată de justiţie de sub tutela tatălui ei, vedeta pop americană Britney Spears, în vârstă de 40 de ani, a anunţat luni că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, informează contactmusic.com.

Ea a scris pe contul de Instagram: „Am făcut un test de sarcină… Ei bine… Sunt însărcinată.” Britney a mai spus în mesajul postat pe rețelele de socializare că va ieşi mai puţin din casă pentru a evita ca paparazzi să încerce să obţină o „fotografie pentru bani” cu ea însărcinată. De asemenea, a subliniat că pe parcursul acestei sarcini va face yoga în fiecare zi, pentru a nu se mai confrunta cu depresia, pentru că ultima dată când a fost însărcinată şi că nu a primit sprijinul necesar. „Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil în burtică. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi. Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret.”, a scris ea, potrivit sursei citate.

Pe Instagram, Britney Spears a menţionat chiar şi posibilitatea de a fi însărcinată cu gemeni şi îl numeşte pe logodnicul ei Sam Asghari – un antrenor în vârstă de 28 de ani, pe care l-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al unui videoclip – „soţul meu”.

„Vă trimit multă bucurie şi dragoste.”, a scris Britney la finalul postării.

Un tribunal din Los Angeles a decis pe 12 noiembrie să-i redea cântăreţei controlul asupra vieţii sale personale, punând capăt tutelei exercitate de tatăl său, pe care vedeta a descris-o ca fiind „abuzivă”.

La sfârşitul lunii iunie, Britney Spears a declarat în instanţă că a fost „traumatizată” de tutela ei. După cum a explicat ea atunci, cei care deţineau tutela i-au respins cererea de a-şi scoate steriletul pentru a putea avea un alt copil.

Cântăreaţa, care a împlinit 40 de ani pe 2 decembrie, este mama a doi băieţi adolescenţi, iar fostul ei soţ Kevin Federline deţine custodia acestora.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava