Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears a donat 120.000 de dolari către o fundației de caritate destinată cercetării și tratamentului copiilor cu cancer, potrivit contactmusic.com. Artista a promis că va dona câte un dolar pentru fiecare bilet vândut la spectacolele ei ´Britney: Piece of Me´, de la Planet Hollywood din Las Vegas, iar sâmbătă (24 octombrie) ea a înmânat un cec organizatorilor de la ´Nevada Childhood Cancer Foundation´ cu suma adunată în acest fel.

Cântăreața a scris pe Facebook.com: ˝Sunt atât de fericită de parteneriatul cu fundația ´Nevada Childhood Cancer´ și mă bucur să ajut la creșterea conștientizării problemei pentru această cauză minunată.˝ ˝Misiunea lor este de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor în stare critică și au realizat până în prezent lucruri frumoase pentru multe familii.˝

˝Ador efectul pozitiv pe care-l au cei implicați asupra comunității din Las Vegas. Asta face ca a doua mea casă să fie un loc și mai bun. Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit această cauză.˝ Britney a anunțat recent că-și va extinde rezidența în Las Vegas cu încă doi ani, încheie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava