Actorul Taylor Lautner a dezvăluit că Britney Spears a încercat, cu mult timp în urmă, să îi facă lipeala cu sora ei mai mică, Jamie Lynn, potrivit contactmusic.com.

Starul din Twilight, în vârstă de 24 de ani, a avut de-a lungul timpului relaţii amoroase cu mai multe celebrităţi, printre care Tylor Swift, Selena Gomez şi Marie Avgeropoulos. Şi fosta sa colegă din ‘Zoey 101’, Jamie Lynn, ar fi putut fi una dintre ‘foste’. Într-un interviu pentru Billboard, în cadrul iHeartRadio Musical Festival, sâmbătă, John Stamos a spus că tânărul actor are un trecut interesant cu vedeta Britney Spears. “Britney a încercat să îi aranjeze o întîlnire cu sora ei, mai de mult”, a dezvăluit John, iar Taylor a completat: “S-a întâmplat cu mult timp în urmă… Nu am ieşit împreună.”

Sâmbătă, Taylor Lautner şi colegul său din ‘Scream Queens’ aşteptau, alături de sute de alte persoane, să o vadă pe Britney cântând.

În timp ce Taylor este în continuare burlac, Jamie Lynn, în vârstă de 25 de ani, este căsătorită cu omul de afaceri Jamie Watson din 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava