Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears lansează acuzații dure la adresa fostului său soț, Kevin Federline, care a criticat-o pentru fotografiile indecente pe care le postează, pentru procesul intentat împotriva familiei sale și pentru decizia copiilor ei de a nu o vedea pe celebra artistă o perioadă îndelungată de timp. Astfel, cântăreața a scos la iveală o serie de noi detalii de-a dreptul șocante în ceea ce o privește pe mama ei, care i-ar fi spus să încredințeze cei doi băieți tatălui, notează click.ro.

Recent, ea a postat o declarație în secțiunea Stories, de pe Instagram, unde s-a plâns de acuzațiile pe care i le-a adus fostul ei soț, dar și de afirmațiile pe care le-a făcut despre ea, în rolul de mamă. „Mă întristează să aud că fostul meu soț a ales să discute despre relația dintre mine și copiii mei”, și-a început ea relatarea, ca mai apoi să spună, în ceea ce îi privește pe Sean Preston (16 ani) și Jayden James că le-a „dat totul”.

Apoi, vedeta a scos la iveală un adevăr șocant despre mama ei, care i-ar fi sugerat că e mai bine să încredințeze copiii tatălui: „Un singur cuvânt: dureros. O voi spune: mama mi-a zis că ar trebui să îi las la tatăl lor. Împărtășesc asta pentru că pot. O zi bună oameni buni!”

Vedeta de talie internațională nu s-a rezumat la atât și a ales să vorbească mai mult despre experiențele pe care le-a trăit în ultima perioadă. Și-a apărat poziția și a vorbit despre imaginile în care se afișează dezbrăcată, despre traumele cu care a rămas în cei aproape 15 ani în care tatăl său a controlat-o și despre alegerile care i-au influențat negativ viața.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/britney-spears-isi-desfiinteaza-familia-si-pe-2183540.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava