Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears a declarat că show-ul ´Pieces of Me´ va fi în program pentru încă doi ani, potrivit contactmusic.com.
După rezidența sa de succes de la Planet Hollywood din anii 2014 și 2015, Britney Spears a anunțat că își va extinde șederea în Las Vegas pentru încă doi ani.

Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, și-a început rezidența intitulată ´Britney: Pieces of Me´ în decembrie 2013 și a avut aproximativ 50 de spectacole în fiecare an. Ea a făcut anunțul în fața mulțimii prezente la show-ul de miercuri (9 septembrie), spunând: ˝Am niște vești importante în această seară: Am să fiu în Vegas pentru încă 2 ani!˝. Informația a fost confirmată ulterior printr-un comunicat de presă.

Datele vor fi acum programate până în luna decembrie a anului 2017, ceea ce înseamnă că Britney va fi prezentă acolo timp de patru ani până la finalul rezidenței ´Pieces of Me´. Biletele pentru concertele cuprinse în perioada ianuarie-aprilie 2016 vor fi puse în vânzare începând cu 14 septembrie.

Pentru cei îngrijorați că show-urile se vor repeta, artista a promis că spectacolele vor fi revizuite semnificativ, cu piese diferite și un grad mai mare de interes pentru organizarea petrecerilor, mai scrie sursa citată.

˝În mod sigur am câteva schimbări majore plănuite. Mă voi întâlni cu echipa mea în această săptămână pentru a parcurge lista de piese, vom proiecta câteva costumații noi și ne vom imagina noi articole de recuzită.˝, a declarat starul în comunicatul de presă.

Vorbind pentru E!, în legătură cu decizia de a rămâne în Las Vegas pe viitor, Spears a dezvăluit că s-a bucurat de rezidență atât de mult încât nu-și poate imagina încă despărțirea de show și de echipă: ˝Nu sunt pregătită să plec din Vegas, încă! Sunt atât de mândră de spectacol și de trupa mea, dansatorii și echipa au devenit o familie pentru mine.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava