Concert pascal
MOPAN Suceava

Britney Spears urăște să fie fotografiată.
Cîntăreața a acordat uninterviu editorilor revistei Vegas Player, în care, printre altele, a mărturisit că, uneori, poartă aceleași haine mai multe zile la rând, pentru a nu mai prezenta interes pentru paparazzi, potrivit showbizspy.com.

”Asta este. În realitate, sunt foarte timidă. Nu-mi place să mi se facă poze. Nu-mi place atenția, dar, câteodată, asta vine la pachet cu succesul. M-am împăcat cu ideea că paparazzii sunt peste tot; doar că, uneori port mai multe zile la rând aceleași haine, pentru a deveni neinteresantă pentru ei. ”, a spus Britney, potrivit sursei citate.

”Cel mai greu mi se pare în turnee. Privesc înapoi și nu-mi dau seama cum am reușit. Este minunat să trebuiască să fii într-un loc. Ai parte de un sentiment de stabilitate. Las Vegasul mi se pare un oraș foarte distractiv. Se întâmplă o mulțime de lucruri acolo. Energia este incredibilă. Te simți ca și cum te-ai plimba printr-un cazino. Toată lumea se află acolo pentru a se simți bine. De fiecare dată când vreau să susțin un concert, vreau să-mi iasă foarte bine. Ador să cânt și să dansez. Dar când mă aflu în Vegas, îmi doresc să fac ceva diferit. Este locul perfect pentru a încerca lucruri noi.”, a mai spus Britney, conform aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava