MOPAN Suceava

Britney Spears și Kevin Federline au o relație „minunată”. Cântăreața s-a despărțit de dansator după o căsnicie de doi ani, în 2006, dar au hotărât să aibă o relație de prietenie de dragul copiilor lor, Sean, în vârstă de nouă ani, și Jayden, în vârstă de opt ani. Kevin a spus, potrivit contactmusic.com: „Ne descurcăm de minune cu creșterea copiilor, nu mă pot plânge. A trebuit să lucrez weekendul acesta și să merg în Orange County… așa că ei au fost în Vegas. Iar când are ea ceva de făcut, iar eu trebuie să stau cu copiii, totul decurge perfect. Programul ni-l stabilim din timp. Mereu discutăm. Mereu este vorba despre băieți, în cea mai mare parte despre școală; ne asigurăm că păstrăm această linie. Totul merge minunat.”

Britney, în vârstă de 33 de ani, și Kevin, în vârstă de 36 – care mai are o fetiță, Kori, 12, și un băiat, Kaleb, 10, împreună cu fosta lui iubită, Shar Jackson, și, de asemenea, două fete, Jordan, în vârstă de trei ani, și Peyton, în vârstă de 10 luni, împreună cu actuala lui soție, Victoria Prince – s-au căsătorit după trei luni de întâlniri, iar rapper-ul spune că întreaga lor relație a fost ca o vijelie.

El a spus pentru ‚Access Hollywood Live’, conform sursei citate: „A fost ca o vijelie. Am fost aruncați parcă în asta și s-au întâmplat o mulțime de lucruri. A fost o perioadă frumoasă din viața mea. Avem doi copii minunați. Lucrurile au luat o întorsătură frumoasă, toată lumea este fericită.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava